TARINAMME

MEIJERIN UUSI ELÄMÄ

Meijeri hankkeen voitteena on herättää Narvan vanha meijeri uudelleen eloon ja palauttaa se alkuperäiseen tarkoitukseensa tuotantotilaksi ja kohtaamispaikaksi. Meijeri tulee palvelemaan sekä matkailijoita että paikallisia artesaanipanimona, panimoravintolana ja monipuolisena palvelukokonaisuutena. 

 

Haluamme omalta osaltamme olla mukana kehittämässsä maaseudun uutta nousua, kotimaan matkailua ja olutkulttuuria.

 

MEILLE OLUT ON TARINA

Meille olut on tarina. Se alkaa luonnosta, puhtaista raaka-aineista ja raikkaasta vedestä. Se kertoo unelmista ja päättäväisyydestä, ystävistä ja yhteisöistä. 

 

Tälle pohjalle perustettiin loppuvuodesta 2017 Narvan Kyläpanimo. Osa-aikaiseksi artesaanipanimoksi suunniteltu toiminta alkoi nopeasti natisemaan liitoksistaan: Rakkautemme pehmeitä makuja ja lempeitä tarinoita kohtaan sai laajalti vastakaikua. Vaikka mallasjuomia loihdittiin myös öisin ja harvoina vapaapäivinä, varasto ammotti tyhjyyttään.

 

Unelma laajennuksesta jäi kesken pandemian takia. Nyt tarina saa vihdoin jatkoa, kun kahden naisen vetämä sinnikäs panimo pyrkii siirtymään täyspäiväiväisesti toimivaksi käsityöläispanimoksi kevään 2022 aikana. 

KYLIEN PANIMO

Kaipuu romantisoidun menneen maailman yksinkertaisempaan elämään ja yhteisön lempeään suojaan heijastuu niin etikettejämme värittävissä tarinoissa kuin artesaanioluidemme resepteissä. Nojaamme käsityönä valmistetuissa oluissamme vahvaan mallasrunkoon ja tasapainoisiin makuihin. 

Panimo sijaitsee Vesilahden historiallisessa maalaiskylässä, Narvassa. Maaseutukuvastollaan se ilmentää maalaiskylien mielenmaisemaa ja elämää. Se johdattaa maistelijan fantasian äärelle, jossa naapurilta saa aina sokeria ja saappaan juuttuminen savipeltoon on pahinta mitä voi sattua.

MODERNIA PERINTEIKKYYTTÄ

Rakkaus historiaan täydentää panimofilosofiaamme pehmeydellä ja antamalla perspektiivejä. Emme kuitenkaan katso vain menneisyyteen, vaan luotaamme vahvasti tulevaan. Haluamme nostaa maaseudun arvostusta ja olla mukana kehittämässä kotimaanmatkailua sekä olutkulttuuria.

Poikkeuksellisesti panimon takaa löytyykin kaksi naista, Sara ja Maija, joiden intohimona ovat puhtaat raaka-aineet ja pehmeät maut, laadukkaat tuotteet sekä ihmisläheinen toiminta. Nämä kaikki löytyvät meiltä kyliltä - tule meille kylään!