top of page

KYLÄBISTRO

Ravintola1.png

NARVAN KYLÄBISTRO

 

Maista maalaismaisemaa! Idyllisessä maalaismiljöössä herkuttelet lankkupitsoilla, ruokaisilla salaateilla sekä muilla suolaisilla ja makeilla naposteltavilla oman kylän pienpanimotuotteita unohtamatta. 

Kyläbistro toimii samalla Narvan Kyläpanimon puotina. Meiltä voit hankkia tuliaiset ja herkut mukaasi! Vakiotuotteiden lisäksi hyllystä löydät vaihtuvia erikoisoluita sekä oheistuotteitta.

Järjestämme tiloissa myös yksityistilaisuuksia. Ole yhteydessä ja järjestetään mieleisenne tilaisuus yhteistuumin! Sara@narvanpanimo.fi.  

AVOINNA

JUHANNUS

PE 12-23 (21:30) | Kioski 15-22

LA 12-20(18:30) | Kioski 12-18:30

 

17.6.-11.8.

KE-TO 12-22 (21)

PE-LA 12-23 (22)

 

12.8.-1.9.

PE-LA 12-23 (22)

Bistron lankkupitsat valmistetaan pieteetillä rouheaksi ruisjauholla työstäen, vain laadukkaita raaka-aineita käyttäen. Henkilökuntamme neuvoo mielellään näläntaltuttajan valinnassa. Huomioithan, että keskimääräinen jonotusaika on a la carten ruuhka-aikoina 45 minuuttia. 

Lämpimästi tervetuloa viihtymään!

Tiedustelut ja varaukset

Henkilökunta vastaa puhelimeen bistron aukioloaikoina kiireen salliessa. Bistron ollessa suljettuna, suosittelemme yhteydenottoa sähköpostitse. 

Kesäaikaan otamme vastaan vain muutamia pöytävarauksia päivää kohden, jotta voimme taata asiakkaiden mahdollisimman sujuvan palvelun vauhdikkaan kesän tiimellyksessä. 

Pöytävaraukset ovat täynnä suurimpien Laukon Kartanon konserttien osalta. Kesän ruuhkahetkiä helpottaa puistoomme nouseva kioski, joka palvelee perjantaisin ja lauantaisin klo 15-22 suosittujen smash burgerien ja kuohuvien juomien avulla. Tällöin myös puiston varjoon voi istahtaa piknik-tyyliin. 

050 313 5865

Kylabistro@narvanpanimo.fi

Karholantie 1, 37370 Vesilahti

Lämpimästi tervetuloa!

MENU
 

Tarkoin suunniteltu viini- ja olutlistamme sekä ruokalistamme vaihtelevat sesongin herkkujen mukaan. 

RYHMÄT

TYHY-päivä, pikkujoulut tai syntymäpäivät tiedossa? Vietä unohtumaton juhlapäivä Bistrolla herkutellen tai varaa juhlillesi oma tila meijerin ylläkerrasta. 

bottom of page