top of page

VERKKOKAUPPA

Verkkokauppamme on hetkellisesti suljettu muutostöiden ajan.

 

Suomen hallitus suunnittelee lakimuutosta, joka mahdollistaisi oluiden kotiinkuljetuksen huhtikuusta eteenpäin! Tämä antaa meille mahdollisuuden päivittää järjestelmiämme ja varmistaa, että voimme tarjota teille parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Vaikka verkkokauppamme on kiinni, voitte edelleen löytää suosikkioluenne panimopuodistamme ja jälleenmyyjiltämme. Olemme valmiina tarjoamaan teille entistä parempaa palvelua pian!

Lahjakortit ovat saatavilla ensisijaisesti Kyläbistrosta tai tilattavissa sähköpostitse sara@narvanpanimo.fi 

 

Panimopuotimme sijaitsee Kyläbistron yhteydessä, Narvan kylän keskustassa osoitteessa Karholantie 1, 37370 Vesilahti. 

Lämpimästi tervetuloa!

Kannatuskortti Taso 2

00002
€500,00
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kannatusjäsenkortilla olet mukana mahdollistamassa maaseudun elävöitykseen tähtäävää Meijerihanketta!

Tavoitteenamme on herättää Narvan vanha meijeri uudelleen eloon ja palauttaa se alkuperäiseen tarkoitukseensa tuotantotilaksi ja kohtaamispaikaksi. Meijeri tulee palvelemaan sekä matkailijoita että paikallisia artesaanipanimona, panimoravintolana ja monipuolisena palvelukokonaisuutena.

Haluamme omalta osaltamme olla mukana kehittämässsä maaseudun uutta nousua, kotimaan matkailua ja olutkulttuuria. Tehdään unelmista totta!

Narvan Kyläpanimon kannatusjäsenkortti

Kortilla -10% Panimopuodin sekä kesällä 2022 avattavan panimoravintolan tuotteista.

Jäsenelle nimikyltti panimoravintolan seinälle tehtävään kunnianimikylttiin. Etu on vapaaehtoinen.

Vaihtuvia etuja. Tammikuun 2022 etuna 1 L patenttipullo growler Narvan Kylä Strong Golden Alea 7,5% 9,0 e, norm. 13,0 e. (Etuja ei voi yhdistää.)

Saat oston yhteydessä digitaalisen jäsenkortin. Jäsenyys alkaa heti ja on voimassa vuoden 2024 loppuun saakka. Kortti on henkilökohtainen. Kampanjan päätyttyä ja hankkeen onnistumisen varmistuttua helmikuussa 2022 jäsenkortit vaihdetaan virallisiin kortteihin.

Panimokierros ja tasting 10 hengelle: 1-1,5 h kestävä panimokierros käsityöläispanimon toimintaan ripauksella historiaa sekä 5 tuotteen tasting.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page