TULE OSAKSI TARINAA

UNELMISTA TOTTA
NARVAN MEIJERISTÄ ARTESAANIPANIMO

Tavoitteenamme on herättää Narvan vanha meijeri uudelleen eloon ja palauttaa se alkuperäiseen tarkoitukseensa tuotantotilaksi ja kohtaamispaikaksi. Meijeri tulee palvelemaan sekä matkailijoita että paikallisia artesaanipanimona, panimoravintolana ja monipuolisena palvelukokonaisuutena. 

 

Olemme omalla panoksellamme kehittämässä maaseudun uutta nousua, kotimaan matkailua ja olutkulttuuria.

SUUNNITELMA

Narvan Kyläpanimo on toiminut vuodesta 2017 osa-aikaisena artesaanipanimona ja vakiinnuttanut asemansa pirkanmaalaisena pienpanimona. Narvan Kyläpanimon tuotanto siirretään Narvan vanhan meijerin tiloihin keväällä 2022. Kapasiteetti nostetaan vastaamaan kysyntää ja valikoimaa kehitetään ja monipuolistetaan muun muassa alkoholittomien tuotteiden kehityksellä. 

Kevään 2022 aikana meijerin vanhan ravintolan tilat remontoidaan kyläravintolaksi, joka toimii niin panimon taproomina kuin ravintolana ja kesäterassina. Tulevaisuudesssa meijeristä sekä meijeriä vastapäätä olevasta tontista kehitetään palvelukokonaisuus, joka palvelee monipuolisesti sekä matkailijoita että paikallisia. 

Investoinnin suuruus on noin 500 000 €. Tavoittelemme ennakkomyynnillä, kannatuskampanjalla ja talvisesonkimyynnillä 90 000 €. Summalla katetaan osa investoinnin omarahoituksesta. 

Kannatuskampanja on voimassa helmikuun 2022 loppuun saakka tai kunnes tavoite on saavutettu. Mikäli kampanja epäonnistuu, rahat käyttämättömistä kampanjatuotteista palautetaan. Kannatuskortit ovat voimassa heti, mutta kampanjan epäonnistuessa rahat kortista palautetaan, vaikka kortin etuja olisi käytetty.

YKSITYISHENKILÖILLE