top of page

AJANKOHTAISTA

PANIMOLLA TAPAHTUU

Kyläbistro talvitauolla 17.2. asti

Kiitos vuodesta 2022! 

Kyläbistro jäi 9.1. talvitauolle kehittelemään uutta menua, oluttuotteita sekä remontoimaan tiloja. Bistro avaa ovensa uudelleen 17.2.2023 hiihtoloman alkamisen kunniaksi ja on tämän jälkeen jälleen avoinna säännöllisesti. 

 

Talvitauon aikana bistro on varattavissa yksityistilauksuuksia varten, panimopuoti on myös avoinna satunnaisesti ennakkoon

ilmoitettuina aikoina.

Lämpimästi tervetuloa!

Oktober.png

NARVAN OKTOBERFEST 2022
21.-23.10.2022

Vesilahden värikäs loppusyksyn juhla vie viihtymään Oktoberfestin iloisiin tunnelmiin Narvan Kyläbistrolla!

Perjantaina vietetään Oktoberfestien etkoja: Juhlateltat laajentavat tunnelmallista sisätilaa ja bistron hanoissa alkaa virrata upouusi Oktoberfest-oluemme. Iltaa hauskuuttaa Oktoberfest-aiheinen bistrovisa klo 20. 

Lauantai on Oktoberfestien pääpäivä! Klo 12 laitetaan possu paahtumaan ja pihakekkerit pystyyn: päivällä annetaan ääni kuntalaisille puhallinorkesteri Ali Baba ja Sulttaanien säestyksellä. Illalla juhlat jatkuvat trubaduuri Henry Kurosen vauhdikkaassa tahdissa.

 

LAUANTAIN AIKATAULU

Klo. 12:00–> Kyläbistro possupisteineen ja hanoineen avautuu juhlakansalle. Bistro avoinna poikkeuksellisesti aina klo 23 ja ravintolan keittiö 21 asti. Possu paahtuu niin kauan kuin sitä riittää!

 

Klo. 12:1513:00 Narvan torialueen ideointipaja

Klo. 13:00–15:00 Ali Baba ja Sulttaanit viihdyttää juhlakansaa

Klo. 15:30–16:30 Panimon laajennusta esittelevä kierros kannatusjäsenille. Tule katsomaan Maijan seurassa millaisissa tiloissa olutta Narvassa valmistetaan! Ilmoittautuminen ennakkoon Sara@narvanpanimo.fi 

Klo. 17:00–19:00 Ali Baba ja Sulttanien musisointi jatkuu upeaäänisen Jussi Järvenpään vahvistuksella!

Klo. 19:30–> Henry Kuronen villitsee juhlijoita menevän kitaramusiikin voimin

 

Sunnuntaina festivaalien päätteeksi Kyläbistron maukas ja palauttava Oktoberfest-menu täyttää juhlaväen vatsat ja voimat. 

 

Kyläbistro avoinna Oktoberfest-viikonlopun ajan laajennetusti:

Pe 15-23 (keittiö 21)
La 12-23 (Keittiö 21, possua tarjolla niin kauan kuin sitä riittää)
Su 12-18 (Keittiö 17)

 

Tapahtumaan osallistuminen ilmaista. 

KANNATUS- JA JÄSENKAMPANJA 2022

Meijerihanke saatiin alkuun vauhdikkaasta aikataulusta huolimatta! Kesällä 2022 meijeriin avattiin Kyläbistro, mitä lähdetään kehittämään talvella palautteen perusteella eteenpäin. Syksyyn 2022 mennessä myös panimon uudet tilat ja suuremmat laitteistot saadaan käyttöön. 

Jäsenkortit ja bistron seinälle valmistettava kunnianimikyltti saapuvat tilauksesta talvella 2022-2023. 

Lämmin kiitos kaikille osanottajille! Lisää infoa tulee talvella, jolloin sesonkihulinan loputtua myös kokonaisuutta lähdetään kehittämään eteenpäin. 

Jäsenet saavat sekä ravintolasta että uusien ulosmyyntioikeuksien voimaan tultua puodin tuotteista -10%. Muista eduista ja ajankohtaisista asioista tullaan informoimaan tällä sivulla.  

bottom of page